• kuvamainos
    Kuulumme Tähtikuski Clubiin. Hyödynnä alueesi edut ilmaiseksi! Kysy lisää tai tutustu www.tahtikuski.fi
  • Jyrki Hannonen valittiin Vuoden moottoripyöräkouluttajaksi 2001. Opetus on parasta mahdollista!
  • Turvallisuus liikenteessä on taitavan ajajan tavaramerkki. Luotettavaa ajo-opetusta vuodesta 1958!
  • Hyvä ajotaito ja sen myötä sujuva tiellä liikkuminen ja oikea asenne ovat opetuksen pääkohtina. Meiltä löytyy myös inva-auto ja automaatti tarvittaessa.
  • Huippu opetusta rennolla fiiliksellä ja uudella ilmastoidulla kalustolla. Pimeänajon voit suorittaa nykyaikaisella simulaattorilla.

 

Suomen Moottoripyöräkouluttajat ry
Yhdistyksen tarkoituksena on moottoripyöräkoulutuksen edistäminen ja moottoripyöräopettajien ammattitaidon ja kouluttajavalmiuksien kehittäminen.

 

Moto Survival Finland
MotoS pyrkii kansainvälisesti kohottamaan moottoripyöräilyharrastuksen arvostusta ja edistämään moottoripyöräilylle myönteistä liikennekulttuuria, sekä jäsenistön harrastusmahdollisuuksia.

 

Ajovarma Oy
Ajovarma Oy on kuljettajantutkintojen vastaanottamiseen erikoistunut yritys, joka kuuluu A-Katsastus Oy -konserniin tytäryhtiönä.

 

Ajoneuvohallintokeskus
Ajoneuvoliikenteen turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä edistävä hallinto-, palvelu- ja informaatiokeskus.

 

Autokoululiitto
Runsaasti tietoa Autokoululiitosta, ajokortin suorittamisesta ja autokouluopetuksesta.

 

Autoliitto
Autoliitto on vuonna 1919 perustettu yksityisautoilijoiden palvelu-, etu- ja harrastusjärjestö. Se on ainoa autonkäyttäjien kuluttajajärjestö Suomessa.

 

Liikenne- ja viestintäministeriö
Liikenne- ja viestintäministeriö edistää yhteiskunnan toimivuutta ja väestön hyvinvointia huolehtimalla siitä, että kansalaisten ja elinkeinoelämän käytössä on laadukkaat, turvalliset ja edulliset liikenne- ja viestintäyhteydet sekä alan yrityksillä kilpailukykyiset toimintamahdollisuudet.

 

Poliisi
Poliisin tehtävänä on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikosten ennalta estäminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen.

 

selvapeli.net
Sinulla on ratkaiseva mahdollisuus vaikuttaa Suomen liikenneturvallisuuteen. Liikenteessä kuolee vuosittain noin 400 ihmistä ja loukkaantuu enemmän tai vähemmän vakavasti noin 8000 ihmistä…

 

Tiehallinto
Tiehallinto vastaa ajoneuvoliikenteen ja kevyen liikenteen sujuvuudesta, mukavuudesta ja turvallisuudesta. Yhteistyössä muista liikennemuodoista vastaavien kanssa Tiehallinto suunnittelee, ylläpitää, kehittää koko liikennejärjestelmää.

 

 

© Järvenpään Liikennekoulu |
Helsingintie 13 | 04400 | Järvenpää | puh. 09-2712175